ایرج مسجدی کیست؟ سرتیپ پاسدار قائم مقام نیروی قدس سپاه در پوشش دیپلمات
روز پنجشنبه دوم آبان ۱۳۹۹، وزارت خزانهداری آمریکا در بیانیهای اعلام کرد که ایرج مسجدی، سفیر ایران در عراق را در فهرست تحریمی خود قرارداده است. استیو منوچین، وزیر خزانهداری آمریکا گفت، جمهوری اسلامی در راستای پیشبرد برنامههای بیثبات کننده برونمرزی خود، اعضای نیروی قدس سپاه پاسداران را بهعنوان سفیر در کشورهای منطقه منصوب میکند، این امر امنیت و حاکمیت عراق را معرض تهدید قرارداده است. وزیر خزانهداری آمریکا اضافه کرد: ایالاتمتحده به استفاده از همه ابزارها و اختیارات در دسترس خود ادامه میدهد تا تلاشهای حکومت ایران و مقامهای سپاه قدس که قصد دخالت در امور ملتهای مستقل را دارند، هدف قرار دهد.
دفتر کنترل داراییهای خارجی وزارت خزانهداری آمریکا، اوفک، گفت، «ایرج مسجدی یک ژنرال سپاه است که هدایت و حمایت از گروههایی را به عهده دارد که باعث کشته و مجروح شدن نیروهای آمریکایی و ائتلاف در عراق شدهاند.»
ایرج مسجدی، نامی کمتر شنیده شده در محافل بینالمللی…، وقتی این نام در لیست تحریمهای آمریکا قرار گرفت، این سؤالها سر زبانها افتاد که ایرج مسجدی کیست؟ چه پیشینهای دارد؟ چه نقشی در تروریسم سازمانیافته رژیم ولایتفقیه ایفا میکند که حالا در لیست تحریمها قرارگرفته و به چه ترتیب به این جایگاه رسیده است؟
سوابق پاسدار ایرج مسجدی
ایرج مسجدی، متولد ۱۳۳۶ آبادان – خوزستان، ورود به سپاه: ۱۳۵۸، مناصب: فرمانده بسیج سپاه آبادان، فرمانده سپاه استان آذربایجان شرقی، رئیس ستاد نیروهای برونمرزی «قرارگاه رمضان»، مشاور عالی قاسم سلیمانی و رئیس ستاد نیروی تروریستی قدس، سفیر فعلی رژیم در عراق
سرتیپ پاسدار ایرج مسجدی بعد از قاسم سلیمانی و اسماعیل قاآنی (جانشین قبلی سلیمانی و سرکرده فعلی سپاه قدس) یکی از اصلیترین فرماندهان سپاه تروریستی قدس بوده است.
بیش از ۴ دهه است مسجدی در سپاه است. هنگامی که قرارگاه رمضان به فرماندهی پاسدار ذوالقدر تشکیل شد، مسجدی به ریاست ستاد آن منصوب شد. مسجدی علت انتصابش را رابطه فامیلی با ذوالقدر ذکر میکند و میگوید «وقتی آقای ذوالقدر فرمانده قرارگاه رمضان شدند، چون هم ما را میشناختند و هم باجناق بودیم، ایشان درخواست کردند بنده برای کمک بروم و با موافقت سپاه، به قرارگاه رمضان منتقل شدیم که تازه تأسیسشده بود».
شایان ذکر است که مسجدی نقش مستقیم در گردآوری گروههای شبهنظامی مزدور رژیم در عراق و به وجود آوردن حشدالشعبی داشته و بر اساس گزارشهایی که از داخل رژیم به دست آمده، همین وحوش حشدالشعبی بودند که در جریان اعتراضات مردمی در عراق به فرمان مستقیم سلیمانی و مسجدی بر روی مردم آتش گشودند.
ماموریت قرارگاه رمضان در عراق
تمرکز قرارگاه رمضان روی عملیات اطلاعاتی برونمرزی سپاه در مناطق کردنشین شمال عراق و استفاده از مزدوران عراقی و افغانی در جنگ با عراق بود.
ایرج مسجدی درباره ضرورت تشکیل قرارگاه رمضان در مصاحبه با یک رسانه حکومتی ضمن اعتراف به حضور غیرقانونی در خاک عراق برای دخالت در این کشور، میگوید: «علت تشکیل قرارگاه این بود که ما در کنار جنگ منظم و رو در رو با دشمن نیاز به حضور در عقبهها و پشت دشمن داشتیم. فعالیتهای اطلاعاتی و عملیاتی خود را باید در عمق خاک عراق گسترش میدادیم؛ هدف تشکیل قرارگاه رمضان این مسئله بود. یگانهای منظم ما در جبهه با نیروهای صدام درگیر بودند و ما باید میدانستیم که در شهرهای عراق چه خبر است؟ نیاز به یک سازمان که بتواند در عمق خاک عراق کارهای عملیاتی و اطلاعاتی انجام دهد، در آن دوران کاملاً حس میشد و از اینرو، قرارگاه رمضان تشکیل و این مأموریت را دنبال کرد. علاوه بر کارهای اطلاعاتی و عملیاتی، کار سوم قرارگاه رمضان اقداماتی بود که با مجاهدین عراق صورت گرفت؛ یعنی قرارگاه رمضان مسئولیت پیدا کرد گروهها، جریانات، احزاب و مجاهدین عراقی را برای مبارزه با صدام سازماندهی، مدیریت و پشتیبانی کند.» (خبرگزاری مهر آخوندی-۵ تیر ۹۵)

پس از تشکیل قرارگاه رمضان، تشکلهایی از مزدوران عراقی ازجمله نیروهای سپاه بدر، تحت فرمان قرارگاه رمضان شکل گرفت. مسئولیت امور عراق در زمان جنگ ضدمیهنی نیز با قرارگاه رمضان بود. ایرج مسجدی طی ۸ سال جنگ با مزدوران بدر و مجلس اعلی ارتباط داشت. همین مزدوران بودند که به فرمان نیروی قدس علیه مجاهدین در کشور عراق عملیات تروریستی انجام میدادند.
مسجدی در همین رابطه در مصاحبهای با تلویزیون رژیم میگوید، «این تجربه به اعتقاد من تجربه جالبی بود که تصمیم آن از سوی فرماندهی وقت سپاه پاسداران آقای محسن رضایی، گرفته شده بود که باید بدانیم در پشت دشمن چه میگذرد. این یک مأموریتش بود. مأموریت دوم عراقیها بودند، سازمانهای عراقی و معارضین عراقی که قرارگاه رمضان مسئولیت داشت با اینها کار کند. آنهایی که در جمهوری اسلامی بودند و با ایران تردد داشتند که در رأس آنها مجلس اعلا بود، آقای سید محمدباقر حکیم را خدا رحمت کند، حزبالدعوه، سازمان امل اسلامی، کردها و گروههای دیگر بودند. خود مجاهدین سپاه بدر بود که خودش یک نیروی قابلتوجهی بود. همین شهید ابومهدی[۱] و دوستان دیگر بودند…آقای ابومهدی را از زمان دفاع مقدس و از ایران میشناختم… از بین پاسگاههای رژیم بعثی که در مرز بود، باید پیاده یا با قاطر عبور میکردیم که بالباس کردی بود؛ آقای صادقی فرمانده یگان ما بود؛ این را یگان دواّب میگفتیم. ۴۰۰ تا قاطر داشت و بچههایی که در این واحد کار میکردند حرفهای شده بودند، چون قاطرها هم افراد و هم مهمات و امکانات را انتقال میدادند؛ لذا نیروهای سواره ما و لجستیک ما با این قاطرها به داخل عراق منتقل میشد. مناطق کردنشینی که دست اکراد و معارضین کرد بود.»
مسجدی و قرارگاه رمضان تا پایان جنگ ضدمیهنی به کارهای تروریستی خودشان ادامه دادند؛ اما بعد از آتشبس و مرگ خمینی ملعون، خامنهای که متوجه شد فقط یک قرارگاه پاسخگوی نیازهای تروریستی رژیمش نیست، به تأسیس نیروی تروریستی قدس مبادرت کرد. بهاینترتیب قرارگاه رمضان، به سپاه یکم نیروی قدس تبدیل شد. ایرج مسجدی هم همچنان بهعنوان فرمانده این نیرو باقی ماند.
مسجدی خود در این رابطه میگوید «در این میان، فقط یک اتفاق افتاد که منجر به تشکیل نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شد که تدبیر و تصمیم رهبر معظم انقلاب بود. آقای وحیدی اولین فرمانده نیروی قدس شدند، لذا مجموعههایی که در سپاه برونمرزی کار میکردند زیرمجموعههای نیروی قدس شدند؛ لذا نیروی قدس تشکیل شد و این مأموریت را دنبال کرد. فکر میکنم ۱۰سالی طول کشید. بعد از این بود که فرمانده جدید و سرافراز ما آقای سلیمانی ورود پیدا کردند. همکاری را با شهید سلیمانی ادامه دادیم. من رئیس ستاد در نیرو بودم، آقای قاآنی قائممقام و جانشین بودند، حاج قاسم هم آمدند. این هم جالب است که بهعنوان خاطره بیان کنم، سردار سلیمانی به بنده گفتند من آمدم اجازه نمیدهم جای دیگری بروید. هم به من و هم به آقای قاآنی این مطلب را بیان کردند. گفتیم ما قرار نیست جایی برویم، خدمت شما هستیم».
خبرگزاری ایرنا در ۲۸ خرداد ۹۵، در مطلبی نوشت، پاسدار ایرج مسجدی در موضع مشاور عالی قاسم سلیمانی گفته است: «مبارزه در سوریه و عراق، عمق بخشیدن به امنیت نظام جمهوری اسلامی و دفاع از مرزهای کشورمان است»

رژیم آخوندی که همواره رؤیای بلعیدن عراق را در سر پرورانده، در جنگ ضد میهنی نتوانست این خواسته را محقق کند و خمینی این رویا را به گور برد، خامنهای هم یکبار در جریان جنگ اول آمریکا و عراق بعد از اشغال کویت برای این منظور تلاش کرد و شکست خورد، اما با حمله نیروهای ائتلاف به عراق که منجر به سرنگونی دولت این کشور شد، همه چیز تغییر کرد و شرایط برای رژیم مهیا شد.
ایرج مسجدی که آن زمان در رأس قرارگاه رمضان قرار داشت، خاک عراق را به چند منطقه تقسیمبندی کرد و فرماندهان تحت امرش را به این مناطق فرستاد. این تروریستهای صادراتی اینبار در پوشش کنسولگری یا دفاتر بازرگانی و فرهنگی و بازسازی عتبات و غیره به صورت رسمی به عراق اعزام شدند. این دفاتر به ظاهر سیاسی فرهنگی و بازرگانی، همان فعالیتهای اطلاعاتی – تروریستی که از قبل انجام میدادند را ادامه دادند، با این تفاوت که این بار حضورشان در عراق علنی و مستقیم بود.
در سال ۲۰۱۴، ایرج مسجدی شخصاً در عراق مستقرشد و فرماندهی نیروهای سپاه در عراق را بهطور مستقیم دست گرفت و گروههای عراقی مزدور سپاه را در حشدالشعبی سازماندهی کرد. بسیاری از مزدوران حشدالشعبی از مدتها قبل مواجببگیر سپاه قدس بودند و این موضوع توسط مقاومت افشا شده بود.
در ۲۶ ژانویه ۲۰۰۷ (۶ بهمن ۱۳۸۵) شورای ملی مقاومت ایران طی سه کنفرانس مطبوعاتی بزرگ و همزمان در پاریس، لندن و برلین، سند بهکلی سری سپاه پاسداران شامل اسامی و مشخصات ۳۲هزار حقوقبگیر رژیم آخوندی در عراق را افشا کرد. این مزدوران همگی وابسته به قرارگاه رمضان نیروی قدس محسوب میشدند که به آنها توسط رژیم آخوندی طی سالیان متوالی در ایران حقوق داده میشد. این نیروها در مدت کوتاهی در ابتدای سال ۱۳۸۲ بهصورت سازمانیافته در گروههای بزرگ از طریق معابر مرزهای ایران و عراق با هدایت و فرماندهی مستقیم سرکردگان ارشد نیروی تروریستی قدس شامل قاسم سلیمانی، ایرج مسجدی، احمد فروزنده و حمید تقوی وارد عراق شدند.

ایرج مسجدی بارها مخفیانه به شهرهای عراق تردد میکرد و با عوامل عراقی نیروی قدس مانند هادی العامری، ابومهدی مهندس، هاشم الموسوی، ابوبلال ادیب، حسن الساری و سایر سرکردگان وابسته به رژیم ایران دیدار میکرد و خط و سیاستهای مداخله گرایانه و گسترش نفوذ در عراق را پیش میبرد.
نشریه مجاهد در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۶ در یک افشاگری در رابطه با قرارگاه رمضان که ایرج مسجدی رئیس ستاد آن بود، نوشت: «دخالتهای تروریستی نیروی قدس در عراق تحت فرماندهی قرارگاه رمضان انجام میگیرد. این قرارگاه چهار مقر فرماندهی در استانهای همجوار عراق یعنی کردستان، کرمانشاه و خوزستان بهنامهای نصر، رعد، ظفر و فجر ایجاد کرده است و از طریق این قرارگاهها فعالیتهای گسترده تروریستی خود در عراق را دنبال میکند. از طریق این قرارگاهها رژیم دهها هزار نیروی شبهنظامی را برای فراگیری آموزشهای نظامی به کمپهای تروریستی در ایران منتقل میکند. بخشی از این کمپها اختصاص به آموزش شبهنظامیان عراقی و بخشی از آن برای آموزش تروریستهای اعزامی از کشورهای مختلف جهان در نظر گرفته شدهاند.»
در سال ۱۳۹۲ پس از اینکه مالکی به تحصنهای مردمی در استان الانبار حمله کرد و با آتش زدن چادرها و کشتار و ضرب وجرح، به سرکوب آنها پرداخت، پاسدار مسجدی نیز به همراه سایر فرماندهان نیروی قدس وارد عراق شد و طرحهای جنایتکارانه و سرکوبگرانه خود را برای کشتار و بهویژه کوچ دادن اهل سنت از این استان به عمل آورد.
مسجدی از فروردین ۱۳۹۳ مسئول پرونده عراق در نیروی قدس شد. حسن داناییفر، سفیر وقت رژیم در عراق طبق روال دو دهه اخیر از اعضای سپاه قدس بود که مستقیماً تحت نظر مسجدی کار میکرد. چنانچه اولین سفیر رژیم در عراق پس از سقوط دولت سابق عراق، حسن کاظمی قمی هم عضو سپاه قدس بود.
از دیگر وظائف مسجدی در عراق، زمینهسازی برای دور سوم نخستوزیری مالکی بود که با شکست مواجه شد.
مسجدی در رابطه با استراتژی صدور بحران رژیم، در ۲۴دی ۹۵ در سالگرد کشته شدن شماری از پاسداران در سوریه گفت: «خط مقدم جبهههای ما دیروز در اروندرود و شلمچه و مهران و حاج عمران بود. امروز این خط مقدم منتقلشده به دمشق و حلب و موصل و فلوجه».
در دیماه ۹۵، ایرج مسجدی بعد از ۳۰سال سابقه عملیات تروریستی در عراق، از پشت پرده خارج شد و رسماً بهعنوان سفیر رژیم در این کشور معرفی شد. مسجدی از اوایل ۹۶ در سفارت رژیم در عراق مستقر شد. وی قبل از انتصاب بهعنوان سفیر، همواره یک عنصر نظامی و عملیاتی بوده ولی وبسایت سفارتخانه رژیم در عراق و وبسایت وزارت خارجه رژیم هیچ اشارهای به سوابق نظامی مسجدی نکرده و در معرفی او فقط نوشته کارشناس و استاد دانشگاه.

اما کافیست یک جستجو بزنید، باقی وبسایتهای رسمی رژیم چیزهای دیگر نوشته و بر سوابق ۳۵ ساله مسجدی در سپاه تأکید و بهعنوان مشاور عالی قاسم سلیمانی معرفیشده است و از همین موضع هم در مراسم کشتههای سپاه در سوریه و عراق و لبنان شرکت میکرد.
خبرگزاری میزان در تاریخ ۲۷دی۹۵ همزمان با اعلام خبر سفیر شدن مسجدی، با اشاره به نقش مسجدی بعنوان ریاست ستاد تنها قرارگاه برونمرزی سپاه در دوران جنگ یعنی قرارگاه رمضان، به نقش او در همکاری با مزدوران عراقی برای انجام عملیات در عمق خاک عراق پرداخته است.

آخر کدام سفیری در جهان در طی سالها به عمق کشور همسایه با قاطر و دواّب، سلاح و مهمات و مواد انفجاری میبرد؟ این یعنی دیپلمات از نوع آخوندی!
اما چرا سوابق پاسدار مسجدی در سایت وزارت خارجه یا سفارت رژیم ثبت نشده است؟ پرواضح است که آگاهانه میخاهند سوابق یکعمر اقدامات تروریستی وی را پوشانده و برای یک پاسدار تروریست وجهه سیاسی و دانشگاهی ترتیب بدهند.
با انتصاب مسجدی بهعنوان سفیر در عراق، بسیاری از شخصیتها و جریانات سیاسی عراقی و بسیاری از کشورهای عربی، پاسدار ایرج مسجدی را بهعنوان جنایتکار جنگی معرفی کرده و دست به افشای عوامل رژیم زدند.
از جمله ۱۵۰ شخصیت سیاسی و اجتماعی و حقوقی و سازمانهای مدنی عراقی بیانیهها و نامههای سرگشاده و جداگانهای به طرفهای بینالمللی فرستاده و طی آن خواستار گنجاندن سپاه پاسداران انقلاب ایران در لیستهای تروریستی و انحلال حشدالشعبی در عراق شدند.
در قسمتهایی از این فراخوانها آمده است: «نوری المالکی رهبر ائتلاف دولت قانون با حمایت قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس نسبت به رقیبان شیعه خود دست بالا پیدا کرد و با کمک رهبران ایران بر اکثر گروههای مسلح شیعه مسلط شد…..
حمله به کمپهای اشرف و لیبرتی که اعضای اپوزیسیون رژیم ایران در آن مستقر بودند و کشتن و مجروح کردن تعداد بسیار زیادی از آنها را میتوان یکی از پیشپرداختهای مالکی به تهران از خون بیگناهان بیدفاع بود.
… تهران به اینکه به این شبهنظامیان بمب و موشک داده اعتراف نموده است. همچنین یک اتاق عملیات مشترک در [استان] انبار به فرماندهی سرتیپ پاسدار ایرج مسجدی بهعنوان مشاور عالی قاسم سلیمانی ایجاد نموده؛ او فردی است که بهعنوان سفیر این رژیم در عراق تعیینشده تا شبهنظامیان فرقهگرا را مستقیماً فرماندهی نموده و انتخابات آینده عراق را کنترل نموده و عراق را تبدیل به پایگاهی برای ایجاد ناامنی در سایر کشورهای منطقه بنماید.»
در مقابل البته، بسیاری از مهرهها و گماشتههای رژیم در عراق از انتصاب مسجدی بهعنوان سفیر استقبال کردند. بهعنوان نمونه فالح فیاض، مشاور امنیت ملی دولت عراق، گفت دولت عراق با تعیین مسجدی بهعنوان سفیر موافق است و اضافه کرد که مسجدی «در تشکیل حشدالشعبی شرکت داشته است».
حشدالشعبی مزدوران مسلح رژیم ایران در عراق
نفوذ رژیم در حشدالشعبی آنقدر عیان است که نیازی به توضیح ندارد. آنها رسماً خودشان را وامدار رژیم میدانند. هادی العامری رسماً خامنهای را «امام خامنهای» نامیده و تا کمر خم شده دست این جنایتکار را میبوسد.
وابستگی این تشکیلات تروریستی به رژیم چنان است که حشدالشعبی در عراق جلسه رسمی به اسم «سپاس از ایران»! (شکراً ایران) برگزار کرد. این جلسه در ۲۴ آوریل ۲۰۱۹ برگزار شد که در آن ایرج مسجدی همراه عدهای از فرماندهان نیروی قدس سپاه به همراه سران حشدالشعبی ازجمله هادی العامری و ابومهدی مهندس و فالح فیاض شرکت داشتند.

رفتار ایرج مسجدی در کشور عراق، مطلقاً مشابهتی با رفتار یک سفیر ندارد. بیشتر نقش یک والی خارجی یا نماینده نیروی اشغالگر است؛ آنقدر در عراق دست باز دارد که در تاریخ ۲۶ سپتامبر ۲۰۱۹ علناً تهدید میکند که در صورت حمله به رژیم، ایران نیروهای آمریکایی در عراق را هدف حمله قرار خواهد داد، آنقدر که برخی از مقامات رسمی کشور عراق، مسجدی را احضار کرده و بخاطر این اظهارات به او اعتراض کردند.
مسجدی با خیلی از سران شبهنظامیان وابسته به رژیم بهطور مستقیم و بیپرده ارتباط دارد. با عمار حکیم ملاقات می کند، با اکرم کعبی سرکرده تروریستهای موسوم به النجباء ملاقات دارد؛ و یا در دیدار با نوری مالکی نخستوزیر وقت عراق، این مسجدی است که دست بالا را دارد و از موضع والی با نوری مالکی تنظیم میکند.

ملاقات ایرج مسجدی با عمار حکیم در۱۲بهمن۱۳۹۶(۱ فوریه ۲۰۱۸)/ ملاقات با اکرم کعبی رئیس کتائب النجباء در۵تیر۱۳۹۷( ۲۶ ژوئن۲۰۱۸)/ ملاقات با نوری مالکی در ۲۵تیر۱۳۹۸(۱۶ژوئیه۲۰۱۹)
تحت نظارت ایرج مسجدی کنسولگریهای رژیم در کردستان عراق به پایگاه عملیات برونمرزی نیروی قدس و وزارت اطلاعات تبدیل شدند. احزاب محلی وابسته به نیروی قدس مانند یکتی و حرکت اسلامی نیز بهعنوان مزدوران محلی، کار شناسایی و تهیه اطلاعات و حل مسائل پشتیبانی را برای تیمهای عملکننده فراهم میکردند. درنتیجه کردستان به حیاط خلوت عملیاتی نیروی قدس تبدیل شد. یکی از شگردهای رژیم کشاندن سوژههای عملیاتی به کردستان عراق و ربودن یا دستگیری آنها در آنجا بود.
سازمان مجاهدین، اصلیترین هدف نیروی قدس در عراق
با استقرار ارتش آزادیبخش ملی ایران در خاک عراق تا آخرین روزهایی که مجاهدین خاک عراق را ترک کردند، همواره قرارگاهها، پایگاهها و اعضای آنها اصلیترین سوژه شناسایی و عملیات تروریستی مزدوران قرارگاه رمضان و نیروی قدس بودند.
نیروهای ۹ بدر یعنی عوامل عراقی رژیم، یکی از زیرمجموعههای قرارگاه رمضان در زمان جنگ ضدمیهنی بود. این نیروها بهویژه در عملیات کبیر فروغ جاویدان، رو در روی مجاهدین قرار گرفتند. البته در این نبرد بسیاری از این مزدوران به هلاکت رسیدند.
در سالیان بعد از آتشبس در جنگ ضد میهنی تا سقوط دولت سابق عراق، یعنی در فاصله سالهای ۱۹۹۲ تا ۲۰۰۳ نیروهای تحت فرماندهی قرارگاه رمضان ۱۶۸ عمل تروریستی علیه مجاهدین در خاک عراق انجام دادند. این عملیات تروریستی به شهادت دهها تن از فرماندهان و رزمندگان ارتش آزادیبخش منجر شد.
تمام عملیات تروریستی علیه قرارگاه اشرف و لیبرتی در هماهنگی و پشتیبانی لجستیکی مستقیم یا غیرمستقیم زیر نظر مسجدی علیه مجاهدین انجامشده است. از جمله شبه نظامیان موسوم به «عصائب اهل حق» بهطور گستردهای توسط نیروی قدس سپاه پاسداران تأمین مالی و آموزش داده شدند. نیروهای منتخب عصائب بخشی از یگان ویژه عامل قتلعام ۱۰ شهریور ۹۲ اشرف و اعدام جمعی ۵۲ مجاهد خلق بودند که به همراه نیروهای لشگر کثیف مالکی تحت فرمان پاسدار قاسم سلیمانی این جنایت را انجام دادند.
همچنین زمینهسازی برای کشتار و اخراج مجاهدین از عراق، زیرنظر سپاه قدس و توسط عوامل مزدور عراقی پیش برده میشد. از سال ۸۸ تا ۹۰ به مدت ۶۷۷ روز وحوش خامنهای زیر نظر سفارت رژیم و در هماهنگی با نیروی تروریستی قدس در اطراف اشرف سیرکی راه انداختند که قتلعام مجاهدین را زمینهسازی کنند. مهدی البیاتی عضو شورای مرکزی سازمان بدر وابسته به نیروی تروریستی قدس، ضمن اعتراف به بخشی از این اقدامات و برپا کردن جنگ کثیف روانی علیه مجاهدان مستقر در عراق، میگوید: «پس از سقوط صدام و زمانی که وزیر حقوق بشر عراق شدم، برای تحریک عواطف منافقین که در پایگاه لیبرتی بودند، در چند نوبت برای تحریک عواطف منافقین، خانوادههای آنها را از ایران به دم در پایگاه بردیم. منافقین در واکنش به این کار میگفتند، اینها خانوادههای ما نیستند، مجرم و جنایتکارند». (وب سایت هابیلیان – ۶ مرداد ۹۸)
****
در این متن با گوشهای از کارنامه ایرج مسجدی و نقش او در صدور ترویسم دولتی آشنا شدیم و البته اینها تنها گوشهای از واقعیت است. بسیاری از جنایتهای چنین مهرههایی پنهان است و گذر زمان آنرا روشن خواهد کرد. آنچه امروز مهم است افشای ماهیت این دیپلمات تروریست است که در اثر افشاگریهای مقاومت ایران، هم مردم عراق و هم جامعه بینالمللی، مسجدی را بهعنوان یک تروریست، شناختهاند.
زیرنویس:
[۱] جمال جعفر ابراهیم ملقب به ابومهدی مهندس از مزدوران قدیمی نیروی قدس که همراه با قاسم سلیمانی کشته شد.
نسخه .pdf جزوه ایرج مسجدی کیست؟ سرتیپ پاسدار قائم مقام نیروی قدس سپاه در پوشش دیپلمات
در این رابطه بخوانید:
روزنامه واشینگتن تایمز: تروریستهای حکومت ایران، درپوشش دیپلمات!
ایرج مسجدی (پاسدار جنایتکار) سفیرجدید رژیم در عراق
انتصاب معاون نیروی قدس بهعنوان سفیر در عراق برای ادامه دخالت در این کشور
قاسم سلیمانی و ساختار نیروی قدس سپاه پاسداران ارتجاع و وحشی گری – هیولایی درپس نقاب -قسمت دوم
حضور ابومهدی المهندس تروریست، علیه مجاهدین درصحنه عملیاتکبیر فروغ جاویدان
ابومهدی المهندس مجری طرحهای تروریستی نیروی قدس علیه مجاهدین به هلاکت رسید